publikaciebi
სათაური: პოლიტიკის დოკუმენტი საქართველოში ფერმერული კოოპერატივების განვითარებისა და ბაზრის ხელმისაწვდომობის გ
ISBN:
გამოცემის თარიღი: 2017
ავტორი:
ენა: ქართული
მოკლე ინფორმაცია:

სათაური: ფერმერის გზამკვლევი სასოფლო-სამეურნეო კოოპერატივების შექმნისათვის
ISBN: 978-9941-27-000-0
გამოცემის თარიღი: 2017
ავტორი:
ენა:
მოკლე ინფორმაცია:

სათაური: თხილის მოვლა-მოყვანა
ISBN:
გამოცემის თარიღი: 2016
ავტორი: მაია მიროტაძე ნანა მიროტაძე
ენა: ქართული
მოკლე ინფორმაცია:
ქართველი ხალხი თხილის კულტურას უხსოვარი დროიდან იცნობს, თუმცა, იგი ერთ-ერთ ძირითად საექსპორტო სასოფლო-სამეურნეო ნედლეულად ბოლო სამი ათწლეულის განმავლობაში ჩამოყალიბდა; მასზე მოთხოვნა სტაბილურად მზარდია. ამჟამად თხილის რეალიზაციით მიღებული შემოსავალი ათასობით ქართული ოჯახისათვის წლიური შემოსავლის ძირითადი წყაროა.

სათაური: ელკანას სოფლის ტურიზმის ქსელი საქართველოში
ISBN:
გამოცემის თარიღი: 2012
ავტორი: „ელკანა“
ენა: ინგლისური
მოკლე ინფორმაცია:
კატალოგში შეგიძლიათ გაეცნოთ „ელკანას“ სოფლის ტურიზმის სასტუმრო სახლების ქსელის წევრი ოჯახების შესახებ ინფორმაციას. კატალოგში შეტანილი სასტუმრო სახლების მოწყობა და მომსახურება შეესაბამება „ელკანას“ სტანდარტის (`ოჯახური სასტუმრო სახლები სოფლად და პატარა ქალაქებში. ძირითადი დებულებები~.მსტ 20545291-002-2008) მინიმალურ მოთხოვნებს.

სათაური: სამცხე-ჯავახეთის გზამკვლევი
ISBN: 978-9941-0-4066-5
გამოცემის თარიღი: 2012
ავტორი: „ელკანა“
ენა: ქართული
მოკლე ინფორმაცია:
გზამკვლევის გამოცემის მიზანია, ფართო საზოგადოებამ უკეთ გაიცნოს სამცხე-ჯავახეთის რეგიონი, საქართველოს უძველესი მხარის - დიდი მესხეთის ნაწილი, და მიიღოს სანდო ინფორმაცია რეგიონში არსებული ღირშესანიშნაობების შესახებ. დამოუკიდებლად მოგზაურობის მოყვარულებს გზამკვლევი მიაწვდის ფართო ინფორმაციას რეგიონში არსებული ბუნებრივი და კულტურული ძეგლების, გზების, სასტუმროების, საოჯახო სასტუმროებისა და კვების ობიექტების შესახებ, ხოლო თანდართული რუკა პრაქტიკულ დახმარებას გაუწევს მათ ამა თუ იმ ღირშესანიშნავი ობიექტის ადგილმდებარეობის დაზუსტებასა და მიგნებაში.

სათაური: ღვინის დაყენება ქვევრში
ISBN: 978-9941-0-2611-9
გამოცემის თარიღი: 2010
ავტორი: გიორგი ბარისაშვილი
ენა: GEO
მოკლე ინფორმაცია:
ბროშურა მიზნად ისახავს ღვინის ქართულად დაყენების ტექნოლოგიის პოპულარიზაციას. ქართული ტრადიციული ღვინო კი წარმოუდგენელია უქვევროდ! ბროშურა მოკლედ გაგაცნობთ ქვევრისა და მექვევრეობის წარსულსა და დღევანდელ მდგომარეობას, ქვევრის მოვლისა და ღვინის დაყენების ტექნოლოგიას.

« 1 2 3 4 »
საქართველოს აგრარული ბიომრავალფეროვნება